image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

VIDEO: Dodon, luat la rost lângă CNA: „Iuda, ai vândut țara!”; Fostul președinte: „Băi, debilule, liniștește-te”

Fostul președinte Igor Dodon a fost întâmpinat astăzi cu huiduieli și insulte la sediul Centrului Național Anticorupție. Dodon, la rândul său, l-a insultat și el pe bărbatul care l-a huiduit minute în șir în timp ce fostul șef de stat încerca să facă declarații în fața camerelor de luat vederi.

„Iuda! Ești un mincinos și un trădător! Mai ai nas să vorbești? Ai vândut poporul, țara, limba, ai vândut tot!”, a strigat un bărbat la Dodon imediat cum acesta și-a făcut apariția și s-a oprit să discute cu jurnaliștii.

„Băi, debilule, liniștește-te”, i s-a adresat Dodon bărbatului care îl huiduia.

Pe fundalul strigătelor, Igor Dodon a făcut declarații pentru presă, spunând că mama sa, care urma astăzi să fie audiată, e la spital în stare gravă și că actuala guvernare va răspunde pentru „lacrimile” ei.

„Ei mamă au? Cu ce ocazie să vă legați de părinți? O fac cu scopul să mă preseze pe mine psihologic. De asta îl țin și pe cumnatul meu acolo”, a spus Dodon.

„Culiocu, lasă minciunile! Spurcăciune!”, a fost întrerupt de o nouă avalanșă din partea manifestantului.

„Cei implicați în furtul miliardului sunt liberi, se duc pe unde vor în afara țării și toată bătaia este în mine. Pe cazul cu mama mea eu niciodată n-am să uit lucrul ăsta, lacrimile mamei mele care stă în stare gravă la spital. Nu știu cât o să dureze, o zi, două, un an, cinci, zece, o să răspundeți”, a continuat Dodon.

Dodon, huiuduit la CNA

📣📣📣Fostul președinte Igor Dodon a fost întâmpinat astăzi cu huiduieli și insulte la sediul Centrului Național Anticorupție. Dodon, la rândul său, l-a insultat și el pe bărbatul care l-a huiduit minute în șir în timp ce fostul șef de stat încerca să facă declarații în fața camerelor de luat vederi. Posted by Jurnal.md on Friday, 15 July 2022

DodonDodon
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
DodonDodon
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Noutăţile partenerilor

comentarii: