Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk s-au despărţit la începutul lunii ianuarie, după o relaţie care a durat cinci ani. Nici în momentul de faţă nu sunt clare motivele pentru care cei doi au ales această decizie. O varinată ciudată vine din Rusia.

Victoria Bonya, o vedetă TV din Rusia, susţine că cei doi au avut un contract prin care Irina se angaja să-i fie iubită timp de cinci ani. Mai mult, rusoaica în vârstă de 39 de ani susţine că Ronaldo ar fi procedat la fel şi cu actuala iubită, Georgina Rodriguez. Cei doi sunt împreună din 2016 şi, dacă zvonul se adevereşte, ar urma să se despartă în 2021.

”Se zvoneşte că Irina Shayk şi Ronaldo au avut un contract de cinci ani. Cu actuala iubita, de asemenea, probabil că este un contract tot pe cinci ani. Acum, femeile sunt gata să facă orice. Dacă voi de acord dacă mi se oferă aşa ceva? Mi-ar plăcea să am o familie cu drepturi depline. Nu este vorba despre bani, ci că începi să nu-ţi mai trăieşti viaţa ta. Nu aş fi de acord cu aşa ceva”, a declarat Victoria Bonya în presa din Rusia.

Cristiano Ronaldo şi Georgina formează un cuplu din 2016 şi au împreună o fiică, pe Alana Martina, născută pe 12 noiembrie 2017. Cu toate acestea, cei doi n-au lăsat de înţeles până acum că ar fi interesaţi să se căsătorească.