image
Sursa foto: Profimedia

Bayern e pregătită: face cel mai scump transfer al anului dacă Robert Lewandowski ajunge la Barcelona

Robert Lewandowski (33 de ani) vrea cu orice preț să plece de la Bayern Munchen în această vară și să ajungă la Barcelona.

Având în vedere decizia fotbalistului și faptul că mai are doar un an de contract, Bayern îi va permite, foarte probabil, lui Robert Lewandowski să plece, însă doar dacă Barcelona sau un alt club va achita 50 de milioane de euro.

Dată fiind situația, conducerea lui Bayern a stabilit și cine va fi înlocuitorul lui Robert Lewandowski dacă polonezul pleacă în această vară.

Potrivit Corriere dello Sport, alesul este nigerianul Victor Osimhen (23 de ani), de la Napoli, care, dacă va fi adus, va stabili noi recorduri în mercato datorită sumei de transfer.

Sursa citată scrie că Bayern este dispusă să achite nu mai puțin de 120 de milioane de euro în schimbul lui Victor Osimhen, sumă pentru care Napoli ar fi de acord să se despartă de nigerian.

Dacă va ajunge la Bayern în schimbul sumei înaintate de italieni, Victor Osimhen ar deveni protagonistul celui mai scum transfer al anului 2022.

Acum, recordul este deținut de Dusan Vlahovic, adus de Juventus de la Fiorentina, în ianuarie, pentru 82 de milioane de euro. În această vară, cel mai scump jucător este Aurelien Tchouameni, cumpărat de Real Madrid de la AS Monaco pentru 80 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: