image
Sursa foto: psnews.ro

Planul ascuns al liderului PSD: Ce lovitură pregătește Liviu Dragnea la adresa presei care-l atacă // DOC

PSD, principalul partid aflat la putere în România, caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei neprietenoasă preşedintelui Dragnea.

Ordinul a fost dat, în judeţul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare şef de organizaţie PSD trebuie să se prezinte, în termen de patru zile, cu 100 de semnături care să confirme că oamenii sunt de acord ca PSD să sancţioneze posturile de televiziune care-l atacă pe şeful suprem, scrie publicaţia anchetadehunedoara.ro, care a şi obţinut un document în acest sens, semnat de preşedintele organizației județene, Laurențiu Nistor.

Adresa este înregistrată la PSD Hunedoara cu nr. 84/14.09.2018 şi sună astfel: „ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: [email protected] tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături”.

În cuprinsul adresei se precizează în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. Liderii PSD sunt informaţi că tabelele sunt necesare pentru sesizarea Consiliului Audiovizualului cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”, scrie în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

„S-a considerat că, la solicitarea mai multor oameni – membri şi nemembri de partid -, să fie sesizat CNA cu privire la modul cum se exprimă unii jurnalişti”, explică Laurenţiu Nistor, preşedinte PSD Hunedoara. Totuşi, pentru sesizarea CNA nu sunt necesare liste cu semnături, insistăm noi pentru a obţine o justificare cât de cât plauzibilă a acţiunii. „Ceea ce s-a cerut cu semnaturile alea a fost şi la solicitarea oamenilor şi eu cred că nu este rău că semnează oamenii”, a decretat şeful PSD-iștilor hunedoreni.

PSDPSD

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: