image
Sursa foto: AP

Michael Jordan, atac la adresa unora dintre cei mai buni care joacă în weekend în All Star Game: Nu vă comparaţi cu mine

În acest final de săptămână se va desfăşura a 68-a ediţie a super evenimentului All Star Week End. Michael Jordan e patronul echipei Charlotte Hornets, pe al cărei teren se vor disputa cele trei evenimente.

De All Star Game, Michael Jordan împlineşte 56 de ani. Îşi va aniversa ziua de naştere chiar pe terenul echipei al cărui principal finanţator este, Charlotte Hornets. În oraşul din Carolina de Nord va fi în acest an All Star Week End şi implicit meciul celor mai valoroşi jucători din NBA, All Star Game. Se spune că e cel mai important eveniment sportiv găzduit vreodată de Charlotte.

Echipele au fost anunţate deja de trei săptămâni, iar printe jucători se află şi doi baschetbalişti care au ajuns la nişte borne impresionante în acest sezon. James Harden, de la Houston Rockets are 30 de meciuri la rând cu cel puţin 30 de puncte marcate şi Russel Westbrock de la Oklahoma City Thunder cu 10 meciuri consecutive în care a reuşite triple-double.

Întrebat de performanţele celor doi, Michael Jordon a răspuns: "Mă întrebaţi care dintre performanţe e mai greu de atins? Cu toată convingerea spun: să câştigi şase campionate", a declarat Jordan. Cel mai bun jucător de baschet din toate timpurile a câştigat şase campionate cu Chicago Bulls.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: