image
Sursa foto: eastrolog.ro

Horoscop 3 septembrie 2021: Zi plină de inspirație pentru Săgetători

Ultima zi a săptămânii va fi plină de inspirație pentru Săgetători, însă nu toate zodiile vor avea parte de momente de liniște. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru deschis și alb, iar numerele norocoase sunt: 1,5, 10,23,45,46.

Berbec

Poți simți că lucrurile fie îți scapă un pic de sub control, fie nu se întâmplă chiar cum ți-ai dori, iar asta îți va aminti că nu ești invincibil. Accentul este pus pe casa, pe familie și pe ceea ce ți-ai dori să se întâmple în viitor. Comunicarea cu cei dragi este importantă pentru a te ajută să-ți pui ordine în dorințe.

Taur

Pentru a ajunge la rezultatele finale dorite va trebui să-ți divizi treaba în mai multe secțiuni, luând totul pas cu pas până la obiectivele propuse. Ai nevoie de o organizare bună pentru a ajunge la un echilibru. Nu este o zi bună să-ți asumi mari riscuri financiare.

Gemeni

Astăzi te poți simți puțin demotivat în ceea ce ține de afacerea ta sau de serviciu. Marte în casa emoțiilor poate aduce mici conflicte sau nemulțumiri pe care le pui direct la suflet. Încearcă să vezi lucrurile ,,la rece,,, deoarece această este doar o faza prin care treci.

Rac

Deși în caracter îți stă diplomația și încerci mereu să nu-i superi pe ceilalți, asta nu înseamnă că uneori nu trebuie să spui lucrurilor pe nume. Marte te încurajează să iei atitudine și să nu omiți discuții importante pe care trebuie să le porți.

Leu

Casa finanțelor este scoasă astăzi în evidență, dar și cea a dorințelor, iar asta înseamnă că va trebui să te gândești de două ori dacă ai nevoie de un lucru înainte de a-l cumpără. Din fericire, ideile, inspirația și opțiunile vin ușor.

Fecioară

Cariera ta în acest moment poate să o ia în două direcții, iar tu trebuie să fii acolo să vezi exact ce-ți alegi și să nu ii lași pe ceilalți să-și asume drepturi care îți revin ție. Nodul nord te încurajează să renunți la încăpățânare și să privești lucrurile corect.

Balanță

Mercur face în acest moment un aspect bun asupra semnului tău, ceea ce înseamnă că începi să gândești mai clar, să te simți mai bine sau să fii mai conștient de ce ai de făcut. Ideile bune și potențialul pe care îl ai te scot ușor în evidență.

Scorpion

Ai nevoie de intimitate și de liniște pentru a-ți putea desfășura activitățile în ritmul propriu. Doar așa vei da randament și vei avea cele mai bune rezultate. Nu-ți refuza din când în când un moment pentru tine și nu trebuie să te justifici.

Săgetător

Mercur este în casa a 11-a, ceea ce înseamnă că astăzi se pune accent pe comunicare, pe relațiile sociale și pe imaginea ta. Ai curaj să te faci remarcat, să discuți deschis cu oamenii din jur și să fii profesionist, ceea ce îți poate aduce și un câștig.

Capricorn

Chiar dacă cheltuielile se anunță a fi un pic mai mari decât ai aproximat inițial, tu ești foarte bun în tot ce ține de finanțe și vei reuși să te organizezi în așa fel încât să fie totul bine.Mercur te încurajează să iei decizii importante în carieră.

Vărsător

Uneori a avea răbdare să faci o mișcare în ceea ce ține de viitor este mult mai indicat decât să te grăbești și să faci ceva atunci când nu ești pregătit. Energia creativă te însoțește și te încurajează să-ți cultivi noi pasiuni.

Pești

Astăzi poți realiza destul de ușor că pretențiile și așteptările tale pe care le ai de la persoană iubita sunt mai mari decât ceea ce poți tu să oferi în acest moment. Poate că a venit momentul să te gândești la cum să-ți organizezi timpul mai bine și mai eficient.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: