image
Sursa foto: podul.ro

Vlad Țurcanu, ex-consilier al lui Timofti, candidează la funcția de primar al capitalei din partea PPR

Vlad Țurcanu candidează la funcția de primar al capitalei din partea Partidului Popular Românesc, denumit anterior Partidul Liberal Reformat.

„M-am înscris în cursa pentru Primăria municipiului Chișinău din partea formațiunii politice pe care o conduc: Partidul Popular Românesc - PPR. E singura decizie corectă pe care, ca tânăr politician, am putut s-o iau, la vederea improvizațiilor politice și administrative care există la acest nivel. Este mai mult decât o decizie. E o datorie. Ca jurnalist, puteam doar să mă revolt și să critic. Ca lider de partid, pot doar să acționez. Nu văd alte căi în a-mi pune în aplicare viziunile și idealurile. Idealist? Poate. Dar vedem cu toții în ce hal am ajuns din cauza „pragmaticilor”. Și la Chișinău, și în toată Republica Moldova”, a menționat candidatul PPR.

„Voi încerca să devin un primar cu caracter. Un candidat cu caracter deja sunt. Vă aștept alături de mine”, a adăugat Vlad Țurcanu.

Vlad Țurcanu este de profesie jurnalist. În trecut, Țurcanu a fost și purtător de cuvânt și consilier pentru comunicare al președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: