image
Sursa foto: Twitter @QueThiJugues

Lionel Messi a reapărut pe străzile Barcelonei! Traficul a fost perturbat de imaginea fotbalistului

Fanii Barcelonei nu se mai pot bucura de prezența lui Lionel Messi pe Camp Nou, dar asta nu înseamnă că argentinianul nu mai poate fi ”admirat”pe străzile orașului din Catalunya.

Chiar dacă Lionel Messi a fost scos de pe fațada arenei Camp Nou, un banner uriaș a fost montat chiar în centrul Barcelonei.

Imaginea cu Messi face parte dintr-o campanie de publicitate pentru un lanț de restaurate și a apărut cu ocazia aniversării a 50 de ani de existență.

Jucătorul care a debutat recent în tricoul celor de la Paris Saint Germain apare în banner-ul amplasat la intersecția străzilor Gran Via și Passeig de Gracia.

Argentinianul poartă haine inspirate din stilul rock și este așezat într-un fotoliu în care apare și un ”Balon de Aur”, dar și o chitară electrică.

Potrivit Mundo Deportivo, un șofer distras de banner-ul uriaș amplasat pe fațada clădirii a cauzat un accident minor.

Pe aceeași clădire, în urmă cu câteva luni, era amplasată o imagine cu noul coleg al lui Lionel Messi de la Paris Saint Germain, Sergio Ramos.

Leo Messi (34 de ani) a debutat pentru Paris Saint Germain în meciul de campionat cu Reims.

Argentinianul a început meciul pe bancă, dar a fost introdus după pauză de antrenorul Pochettino. Messi l-a schimbat pe prietenul Neymar, în minutul 66. Messi a fost transferat de PSG în această vară, după 21 de ani petrecuți la FC Barcelona.

Messi a rămas liber de contract după ce FC Barcelona nu a putut să-i înregistreze noul angajament din cauza problemelor financiare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: