image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona, undă verde pentru transferul lui Robert Lewandowski! Bayern s-a răzgândit și îl lasă să plece vara asta

Robert Lewandowski (33 de ani) insistă să plece de la Bayern, dar campioana Germaniei nu a fost dispusă să îl lase să plece prea ușor până acum.

De mai multe luni încoace, bavarezii au încercat să-l convingă să semneze un nou contract, iar posibilul transfer al său la Barcelona intrase în impas.

Însă, începând de joi, catalanii au motive de bucurie. Cotidianul german Bild a anunțat că, pentru prima dată de când Barcelona este interesată de transferul său, Bayern este dispusă să îi dea drumul.

Conducerea clubului din Bundesliga a realizat că Lewandowski nu vrea să prelungească și, de frică să nu-l piardă gratis la finalul sezonului următor, este dispusă să îl cedeze pentru o sumă cuprinsă între 35 și 40 de milioane de euro, vara aceasta.

Astfel, mutarea are șanse mari să se realizeze, având în vedere că aceeași sursă a mai explicat că Barcelona este dispusă să plătească suma cerută de Bayern.

Fotbalistul își dorește și el să joace pe Camp Nou, așa că mai rămâne doar ca toate părțile implicate să ajungă la un acord.

Polonezul nu a primit o ofertă satisfăcătoare din punct de vedere financiar, dar nu asta l-a deranjat cel mai tare în negocierile purtate cu Bayern.

Conform Mundo Deportivo, lui Lewandowski nu i-a convenit interesul campioanei Germaniei pentru Erling Haaland (21 de ani), ajuns între timp la Manchester City.

Spaniolii au explicat că Bayern a încercat să-l convingă pe Haaland să semneze până la sfârșitul săptămânii trecute, când s-a retras din cursa pentru serviciile sale.

Insistența bavarezilor pentru transferul lui Haaland l-a făcut pe Lewandowski să se simtă neapreciat și chiar "jignit", mai ales având în vedere că a avut cifre foarte bune în tricoul echipei și în acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: