Breaking News

image
Sursa foto: parisperfect.com

Franța impune noi reguli anti-COVID pentru cei care vin din țări non-UE

Autoritățile franceze au decis să impună noi reguli COVID-19 pentru persoanele care călătoresc din țări care nu sunt membre ale Uniunii Europene.

Franța a anunțat că persoanele care călătoresc din țări care nu sunt membre ale Uniunii Europene nu vor mai putea intra în țară prezentând un rezultat negativ al unui test rapid anti COVID-19.

Noile reguli, care intră în vigoare de la 18 ianuarie și sunt prezentate într-un document al guvernului francez, spun că oamenii nu vor mai putea folosi teste antigenice sau de flux lateral, care pot da rezultate după câteva minute, scrie dcnews.ro.

Aceste teste au fost folosite intens de șoferii de camioane care transportau mărfuri între Marea Britanie și Franța. În ultimele câteva săptămâni, Franța a cerut persoanelor care intră pe teritoriul său, din Marea Britanie, să demonstreze că nu au COVID-19.

Nu a fost clar imediat ce impact ar avea noile norme de testare asupra transportului de mărfuri, care a fost deja afectat de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

comentarii: