image
Sursa foto: mediafax.ro

Lady Gaga anunţă că va lansa un nou album; Cum a comentat zvonurile că ar fi însărcinată

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat, printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Twitter, că va lansa un nou material discografic, negând cu această ocazie şi zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată.

Artista a confirmat că lucrează la cel de-al şaselea album, primul după "Joanne", material lansat în 2016. Ea a ţinut să nege, astfel, zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, care au circulat în ultima perioadă în mediul online.

Lady Gaga a mai criticat recent şi reţelele de socializare online, pentru că le-au permis oamenilor să răspândească rapid informaţii false.

Ea a infirmat, astfel, speculaţiile apărute după prestaţia de la gala premiilor Oscar, ce a avut loc pe 24 februarie, la Los Angeles, potrivit cărora ar fi avut o idilă cu actorul american Bradley Cooper, care i-a fost regizor şi coleg de platou în filmul "A Star Is Born/ S-a născut o stea".

Atunci când a fost întrebată recent despre ce spun gurile rele, ea şi-a dat ochii peste cap, după care a afirmat că "reţelele de socializare sunt toaleta internetului" şi că "ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil".

Ea a continuat spunând că oamenii au văzut dragoste, pentru că asta au vrut şi ea şi actorul Bradley Cooper să arate.

Ea a exclamat apoi "Sunt o artistă! Cred că am făcut o treabă bună. V-am păcălit!".

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate.

Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy.

Artista a câştigat şi două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul "American Horror Story", precum şi pentru piesa "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star is Born", de Bradley Cooper.

În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria "cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground".

Anul acesta a fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din "A Star is Born", dar şi pentru piesa "Shallow", categorie în care a fost, de altfel, desemnată câştigătoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: