image
Sursa foto: blacknews.ro

Criuleni: O femeie, ajutată de fiul său, și-a ucis concubinul; L-au bătut cu bestialitate și l-au îngropat în grădină

Crimă îngrozitoare la Criuleni. Un bărbat a fost bătut până la moarte de concubina sa și de feciorul acesteia, după care a fost îngropat în grădina casei pe care o închiriau.

Totul a avut loc în luna ianuarie curent, în gospodăria casei pe care o închiriau din satul Drăsliceni, raionul Criuleni, după ce între femeia de 47 de ani și victimă s-a iscat un conflict.

Femeia, împreună cu feciorul său de 25 de ani, i-au aplicat bărbatului multiple lovituri cu pumnii şi picioarele peste diferite părți ale corpului. Apoi, legându-i mâinile și picioarele, l-au lăsat să zacă. A doua zi, suspecții au dus cadavrul în beci pentru câteva zile. Ulterior, l-au îngropat în spatele casei”, se precizează într-un comunicat emis de poliție.

Potrivit poliției, femeia în vârstă de 47 de ani și feciorul acesteia de 25 de ani, locuitori ai raionului Râșcani, au fost reținuți ieri, 27 februarie.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar aceștia riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: