image
Sursa foto: Getty Images

Dana White a anunțat cât va sta pe bară Conor McGregor, după fractură. Irlandezul nu va avea voie nici la antrenamente

Conor McGregor a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri disputate, iar duelul cu Dustin Poirier i-a adus și o accidentare gravă.

Irlandezul a suferit o fractură de tibie cu câteva secunde înainte de finalul primei runde, pierzând la scurt timp prin knockout tehnic.

Din cauza accidentării, McGregor va fi nevoit să stea pe bară o perioadă de câteva luni, timp în care nu va putea nici măcar să se antreneze, conform spuselor președintelui UFC, Dana White.

"Din punctul meu de vedere, Conor e out pentru un an. Doctorul a spus că vor trebui să treacă 9 luni până se poate antrena din nou, noi credem că va fi vorba de un an. Nici măcar nu vreau să mă gândesc", a declarat White în cadrul unui interviu.

Irlandezul a pierdut din nou întâlnirea cu Poirier, după ce, și în meciul precedent, americanul l-a învins prin knockout tehnic în runda a doua.

De data aceasta, McGregor a ieșit din joc fără ca meritul să îi aparțină lui Dustin Poirier. La începutul luptei, McGregor a încercat să îi aplice o lovitură de picior pe coapsă, dar americanul a reușit să o blocheze.

McGregor a continuat lupta și, în timpul unui schimb de lovituri de pumni cu Poirier, luptătorul din Dublin a făcut un pas în spate, moment în care piciorul său a cedat și s-a prăbușit pe spate.

Echipa medicală a intervenit și a oprit meciul. Câștigător a fost declarat Dustin Poirier, prin knockout tehnic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: