image
Sursa foto: Getty Images

Nu a mai aşteptat finalul sezonului şi şi-a anunţat plecarea: Pierdere mare pentru Jose Mourinho

Jose Mourinho va suferi o mare pierdere. Secundul său, Rui Faria, va părăsi Manchester United la finalul acestui sezon. Cei doi au lucrat împreună 17 ani. Plecarea lui ar putea fi înlocuită de Michael Carrick.

Cei doi au avut parte de mai multe momente încinse de-a lungul carierei. Faria nu s-a ferit să îl contrazică pe Mourinho de faţă cu toţi jucătorii, pe vremea când cei doi se aflau la Chelsea. Totuşi, prietenia dintre cei doi e una strânsă.

"17 ani la Leiria, Porto, Londra, Milan, Madrid, din nou Londra şi Manchester. Ne-am antrenat, am jucat am studiat, am râs şi am plâns de fericire. 17 ani şi acum este un bărbat adevărat. Elevul inteligent a ajuns un expert, care poate avea o carieră ca manager. Îmi va lipsi prietenul meu, dar fericirea lui e mai importantă", a comentat Jose Mourinho.

"M-am gândit foarte mult şi am ajuns la concluzia că trebuie să plec. Am avut parte de 17 ani extraordinari. Cred că e momentul să îmi petrec mai mult timp alături de familie, înainte să iau orice decizie legată de cariera mea.

Îi mulţumesc din suflet lui Mourinho, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, cu ani în urmă, când trăiam visul unui student. Îi mulţumesc pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o, dar şi pentru prietenia lui", a spus Rui Faria.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Mourinho făcea parte din staff-ul lui Luis van Gaal, la Barcelona. The Special One a fost impresionat de antrenorul ajuns la 42 de ani şi l-a convins să meargă alături de el la Leiria. După aceea, cei doi au lucrat împreună la toate echipele antrenate de lusitan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: