Astfel, Menayothin și-a apărat, pentru a noua oară, centura WBC la categoria muscă (47,62 kg), pe care a obținut-o în noiembrie 2014. Astfel, în palmaresul micuțului thailandez de doar un metru și 58 de centimetri figurează 50 de meciuri și tot atâtea victorii, dintre care 18 obținute înainte de limită, scrie digisport.ro.

De un an, Menayothin se află pe primul loc în lume la categoria sa în toate clasamentele de specialitate. De remarcat e faptul că thailandezul luptă la profesioniști de 11 ani, timp în care a reușit să adune un număr destul de mare de meciuri.

În altă ordine de idei, Floyd Mayweather ar putea reveni în ring. Americanul de 41 de ani s-a retras, oficial, din activitate în toamna anului trecut, când l-a învins prin knock out tehnic pe dublul campion mondial din MMA, Connor McGregor.

Însă în ultimele luni, din ce în ce mai multe voci dau ca sigură revenirea sa în activitate, însă nu în ringul de box, ci în cușca de arte marțiale mixte, unde Mayweather vrea să-i acorde revanța irlandezului în sportul care l-a făcut celebru. Mayweather s-a retras cu un palmares perfect în boxul profesionist, 50 de victorii, dintre care 27 obținuite înainte de limită și nicio înfrângere.