image
Sursa foto: Getty Images

Banii vorbesc! Două lovituri de proporţii pregătite în fotbalul mondial: Kylian Mbappe şi Leo Messi

Kylian Mbappe (22 de ani) mai are contract cu PSG până în 2022, iar presa internaţională a scris că atacantul francez nu va mai continua la formaţia pariziană.

Într-un moment în care toată lumea aştepta anunţul unui transfer la Real Madrid, Mauricio Pochettino, noul antrenor al celor de la PSG, a afirmat că "se aşteaptă ca Mbappe să rămână la Paris încă mulţi ani".

Campioana Franţei pregăteşte două lovituri de proporţii: prelungirea contractului lui Mbappe şi transferul lui Leo Messi, în vară, liber de contract.

"Cine nu îl iubeşte pe Kylian, ne întrebăm între noi? Se face iubit, cu zâmbetul lui, cu faţa lui şi cu energia lui pozitivă. La 19 ani era campion mondial, un lucru impresionant, dar el e special şi diferit, cu o inteligenţă emoţională foarte mare. Are un potenţial uriaş şi este deja un star al prezentului, nu doar al viitorului.

E o provocare să lucrez cu un jucător cu talentul lui, te face să devii un antrenor mai bun. Îi dai o soluţie, iar el vine cu alte 5 soluţii. Sunt multe zvonuri, dar cred că el va rămâne la PSG încă mulţi ani şi asta speră şi clubul. Ne bazăm pe el, e adevărat că trebuie să ia o decizie în privinţa viitorului său, dar e fericit şi implicat în acest proiect.", a afirmat Pochettino, conform goal.com.

Antrenorul celor de la PSG a vorbit şi despre posibilitatea ca Lionel Messi să ajungă sub comanda sa la PSG. Parizienii au fost acuzaţi de Joan Laporta că nu respectă Barcelona, iar Mauricio Pochettino s-a ferit să pună gaz pe foc.

"Orice aş spune va fi interpretat, dar iubesc tot ceea ce am aici, la Paris. Jucători minunaţi, pe care orice echipă şi i-ar dori.

Respect jucătorii celorlalte echipe, unele cluburi se pot enerva şi pot înţelege asta. În lumea fotbalului nu există sfinţi. Nimeni nu se poate plânge, fiecare face ce poate pentru a avea o echipă cât mai bună. Dar asta nu înseamnă că facem lucruri pe ascuns.", a mai afirmat Pochettino.

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până în vară, iar presa internaţională a scris că starul argentinian ar fi negociat deja transferul la PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: