image
Sursa foto: IPN

Curtea de Apel a respins contestațiile procurorilor de plasare în arest preventiv a deputaților Petru Jardan și Denis Ulanov

Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi, 5 aprilie, recursurile Procuraturii Anticorupție împotriva încheierilor emise de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, prin care cei doi deputați, Petru Jardan și Denis Ulanov, învinuiți în dosare de rezonanță, au fost eliberați provizoriu sub control judiciar.

Procurorii de la procuratura Anticorupție precizează că au solicitat plasarea celor doi deputați, cu statut de învinuit, în arest preventiv pentru 30 de zile, însă atât pe 25 martie, cât și pe 5 aprilie, solicitarea procurorilor a fost respinsă.

Potrivit materialelor, Denis Ulanov este învinuit de „escrocherie” și „spălare de bani” în dosarul fraudei bancare, iar Petru Jardan – este învinuit de „abuz de serviciu”, în dosarul vizând  concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Ambii învinuiți pledează nevinovați.

Urmărire penală continuă, iar responsabilii de la Procuratură anunță că vor informa opinia publică despre evoluțiile acestui proces de rezonanță.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: