image
Sursa foto: Profimedia

Borussia Dortmund i-a stabilit prețul lui Jude Bellingham! Suma de 9 cifre pe care trebuie să o achite granzii Europei

Jude Bellingham (19 ani) nu este doar unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din lume, ci și unul dintre cei mai curtați.

Englezul lui Borussia Dortmund este dorit de echipe precum Real Madrid, Manchester United, Liverpool sau Chelsea. Prima dintre ele îl consideră "mijlocașul perfect" și a fost sfătuită recent să plătească chiar și 175 de milioane de euro în schimbul său.

Conform ESPN, campioana Spaniei va trebui să le achite celor de la Dortmund o sumă inferioară celei de mai sus. Borussia Dortmund vrea "doar" 120 de milioane de euro pentru a-l ceda pe britanic vara aceasta.

Noul antrenor al clubului, Edin Terzic (39 de ani), și-ar dori să-l aibă în lot pe Bellingham și din sezonul următor, însă cei din conducerea clubului sunt dispuși să îl lase să plece pentru suma corectă.

Dacă Dortmund va obține suma dorită pentru Bellingham, va face un profit uriaș de pe urma sa. Nemții l-au cumpărat în 2020 cu 25 de milioane de la Birmingham, iar un transfer mai departe ar însemna un profit de 95 de milioane de euro în doar doi ani.

Englezul este unul dintre marii favoriți pentru trofeul Golden Boy, acordat anual celui mai bun fotbalist U21 din lume.

Citeşte mai mult despre

comentarii: