image
Sursa foto: Jurnal.md

Președintele Parlamentului: „Mulțumim țărilor europene pentru încrederea acordată Moldovei; Noi știm ce avem de făcut”

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a mulțumit țărilor europene pentru încrederea acordată Republicii Moldova privind statutul de țară candidat la Uniunea Europeană.

„Consiliul European a votat acordarea Republicii Moldova statutului de țară candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. Statut de țară candidat a primit și Ucraina, care în această perioadă este la straja întregii lumi libere, fapt pentru care poporul nostru îi este etern recunoscător. Mulțumim țărilor europene pentru încrederea acordată Moldovei. Noi știm ce avem de făcut, pentru că reformele începute le facem în primul rând pentru cetățeni și pentru dorința noastră de a trăi cu demnitate. Ne așteaptă un drum lung, dar să știți că ne-am pornit și suntem mai determinați ca niciodată să ajungem acasă, în Uniunea Europeană. Vă mulțumim, Europa!", a menționat Igor Grosu într-un mesaj publicat pe pagina Parlamentului Republicii Moldova.

În contextul evenimentului de astăzi clădirea Parlamentului Republicii Moldova a fost iluminată în stilul drapelului UE.

Parlamentul RMParlamentul RM

comentarii: