image
Sursa foto: Getty Images

Englezii vor lua cu asalt Moscova: Câți suporteri sunt așteptați la semifinala cu Croația

Aproximativ 10.000 de fani englezi sunt așteptați să fie prezenți la cea de-a doua semifinală a Mondialul din Rusia, Croația - Anglia. Motivul? Foarte mulți suporteri din țările care au fost eliminate de la turneul final au decis să renunțe la bilete, iar acestea se regăsesc acum la vânzare.

La Moscova, pe stadionul Luzhniki, în jur de 5.000 de englezi au deja biletele cumpărate, dar numărul lor se va dubla până la ora partidei, după cum anunță Daily Mail. Mulți suporterii din țările ale căror reprezentative au fost eliminate de la CM 2018 își vând acum biletele, iar de cest lucru vor profita cu siguranță fanii englezi.

Cel mai ieftin bilet se găsește pe internet cu 560 de lire sterline, în timp ce un bilet la categoria A se poate achiziționa cu 11.400 de lire.

Mai mult, la acest meci sunt așteptați și un număr impresionant de localnici ruși după ce croatul Domagoj Vida a fost filmat în timp ce striga "Glorie Ucrainei!" . Vida a scăpat de sancțiunile FIFA pentru comentariile sale, dar ținând seama de tensiunile dintre Ucraina și Rusia, reacția fotbalistului croat a stârnit furie în rândul rușilor. Și ca răspuns, microbiștii ruși din Moscova cu rădăcini britanice vor veni să-i susțină pe elevii lui Gareth Southgate.

La partidele jucate împotriva Columbiei în optimi și împotriva Suediei în sferturi au asistat 3.500 de suporteri englezi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: