image
Sursa foto: DCNews

SIS: „Au fost identificați angajații așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, care au participat la răpire”

Serviciul de Informații și Securitate anunță că au fost identificați angajații așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, care au participat la răpirea angajatului Inspectoratului de Poliție Florești, Andrei Amarfi.

Potrivit unui comunicat emis de serviciul de presă al SIS, materialele prealabile obținute vor fi transmise în adresa Procuraturii Generale în suportul măsurilor procesual-penale inițiate pe cazul răpirii de către reprezentanții structurilor de forță neconstituționale a polițistului.

Totodată, Serviciul de Informații și Securitate constată amplificarea activităților provocatoare cu caracter destablizator care au loc din partea pretinselor structuri de forță din stânga Nistrului .

„În cadrul activităților realizate potrivit competențelor, Serviciul a stabilit și documentat pe parcursul anului 2020 multiple cazuri de sechestrare și răpire a cetățenilor Republicii Moldova.

Analogic cazurilor precedente, Serviciul întreprinde măsuri operative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor răpirii, la 7 octombrie, a angajatului Inspectoratului de Poliție Florești, Andrei Amarfi. Totodată instituția întreprinde toate acțiunile de rigoare pentru eliberarea de urgență a cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv prin activizarea canalelor operative ” se mai spune în comunicat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: