image
Sursa foto: latinaoggi.eu

Italia: Un moldovean a murit după ce a coborât din mașină pentru a verifica o defecțiune

Un bărbat originar din Republica Moldova a murit în Italia, în jurul orei 22:00 din seara zilei de sâmbătă, 12 noiembrie, după ce a fost lovit de o mașină pe Strada Statală 148, supranumită „Pontina”, pe teritoriul localității Aprilia din provincia Latina, în Lazio.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, tocmai coborâse din mașina sa, după ce a tras pe dreapta din cauza unei defecțiuni, când a fost lovit în plin de un alt autoturism condus de o femeie de 48 de ani, notează Rotalianul.

Potrivit presei locale, bărbatul lucra pentru o firmă de transport din localitate. El avea doi copii.

„O persoană minunată, lucra la noi de ani de zile cu un devotament extrem. O mare pierdere pentru noi, atât din punct de vedere uman, cât și în ce privește munca”, a declarat Paoloa Seminara, patronul firmei de transport.

Din primele informații reiese că autoturismul condus de cetățeanul moldovean, un Citreon C1, a suferit o avarie în timp ce se deplasa pe Pontina, iar când se afla în dreptul kilometrului 48 a tras pe dreapta pentru a efectua unele verificări.

În ciuda faptului că bărbatul moldovean aprinsese luminile de avarie, o femeie care conducea un Citroen C3 l-a lovit cu mașina pe acesta în plin, provocându-i răni foarte grave.

Șoferița de 48 de ani s-a oprit imediat și a sunat la servciile de urgență pentru a solicita o ambulanță, dar paramedicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a salva viața cetățeanului moldovean.

La fața locului au sosit ulterior și carabinierii din Aprilia pentru investigațiile de rigoare, iar acea porțiune din Pontina a fost închisă pentru mai bine de o oră, traficul fiind deviat prin via Mascagni.

accidentaccident

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: