image
Sursa foto: Getty Images

Iubire ca-n telenovele! Mama lui Neymar l-a iertat pe iubitul ei, cu 29 de ani mai tânăr

Mama lui Neymar, Nadine Goncalves, nu poate trăi fără Tiago Ramos, cel care este cu 29 de ani mai tânăr. Exact ca în telenovele, după ce sau despărțit, cei doi sunt acum iar împreună. Iar cea care a făcut pasul a fost chiar mama starului brazilian.

Nadine Goncalves nutrește sentimente puternice față de Tiago, ceea ce o face să fie impasibilă la gura lumii. Mai mult, aceasta a anunțat decizia ei printr-o postare pe care a publicat-o pe contul ei de Instagram.

”Inexplicabilul nu se explica, se traieste...”, a postat, alături de un emoticon în formă de inimioară, mama lui Neymar.

Neymar nu este o prioritate pentru Barcelona în această vară. Spaniolii de la Marca scriu că șefii de pe Camp Nou pun pe ”primul loc” alte două mutări.

Lautaro Martinez este dorit insistent de Barcelona și ar fi din ce în ce mai aproape de un transfer. De asemenea, catalanii vor să-l aducă neapărat și pe Miralem Pjanic de la Juventus, cu care ar fi ajuns la un acord de principiu.

Neymar este o țintă mai veche a Barcelonei. Chiar dacă s-a scris că este mai aproape ca niciodată de o revenire, există posibilitatea ca transferul să nu se realizezze nici în această vară. În plus, se așteaptă ca Barcelona să întâmpine dificultăți din punct de vedere financiar, din cauza pandemiei, și ar putea fi nevoită să trimită jucători ”la schimb”, pentru a mai reduce din preț.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: