image
Sursa foto: psrm.md

Zinaida Greceanâi sare în apărarea lui Dodon, criticat pentru vacanțele de lux: „Depășiți niște linii roșii”

Liderul PSRM, Zinaida Greceanâi, consideră că jurnaliștii au depășit „linii roșii” atunci când au mediatizat vacanțele de lux de care a beneficiat familia președintelui Igor Dodon în ultimii ani.

În cadrul conferinței de presă organizată astăzi la PSRM, Greceanâi a fost solicitată de reporterul Jurnal TV să spună ce crede despre vacanțele de mii de euro ale lui Igor Dodon și cum se împacă acest lucru cu echitatea socială.

„Haideți să ne întoarcem cu 20 de ani în urmă și să vedem care și unde a fost și unde s-a odihnit. Asta-i corect? Mie mi se pare că unii politicieni, nu vă supărați, inclusiv și voi jurnaliștii, depășiți niște linii roșii. Noi, în primul rând, trebuie să fim oameni și să nu uităm de lucrul acesta. Ne-am înțeles? Mulțumesc”, a comentat Greceanâi.

„Credeți-mă că dacă noi am ieși cu asemenea metode și să povestim unde și cine a fost, o să vă fie foarte interesant”, a adăugat și colegul de formațiune, Vlad Bătrâncea.

Precizăm că Ziarul de Gardă a publicat mai multe informații și fotografii despre o serie de vacanțe de lux de care a beneficiat familia Dodon în Maldive, Seychelles, Dubai sau la o vilă exclusivistă de pe teritoriul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de pe malul Mării Egee, afacere gestionată de familia procurorului general al Rusiei, Iuri Ceaika.

De cealaltă parte, șeful statului susține că toate cheltuielile pentru aceste vacanțe niciodată nu au depășit veniturile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: