image
Sursa foto: redbyrc.md

Emilian Crețu: „Există o întrebare de care m-am săturat: Emilian este sau nu gay?”

Actorul Emilian Crețu, prezentatorul emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV, a vorbit într-un interviu pentru revista RED by Rodica Ciorănică, despre discuțiile privind orientarea sa sexuală. „Mie nu îmi este frică de ce o să spună lumea și ce va urma să se întâmple dacă aș spune că sunt sau nu sunt gay”, a mărturisit actorul.

„Totuși există o întrebare de care deja m-am zai**t: Emilian este sau nu este gay? Mie nu îmi este frică de ce o să spună lumea și ce va urma să se întâmple dacă aș spune că sunt sau nu sunt gay. Nu, eu nu voi răspunde la asta. Aceasta e cea mai mare întrebare a lor și dacă ei vor afla răspunsul, o să-și piardă curiozitatea”, a declarat Emilian Crețu.

„Atunci când despre un artist s-a știut tot, publicul își pierde interesul. Oamenii nu-l mai vor”, a mai spus actorul.

Emilian Crețu s-a referit și la injuriile care au curs în adresa sa de când a ajuns să fie atât de cunoscut.

Pentru mine viața e ca un curcubeu multicolor. Mulți îmi zic că le colorez viața prin tot ceea ce fac, dar până sa ajung „curcubeu” a trebuit să trec prin furtună. Iată că această furtună, pe alocuri, m-a făcut să merg mai departe și să exist. Deseori primeam diferite mesaje, injurii că sunt o rușine a societății, că trebuie să fiu spânzurat sau să fiu dus în Siberia. Sincer, aceste mesaje nu m-au oprit, ba din contra, m-au făcut să fiu puternic și să ajung acolo unde vreau eu și nu unde vor alții să mă vadă. Aparent, râdeam și susțineam că mă doare în cot, dar de fapt mă durea în adâncul inimii. Când obții ceva ușor, foarte ușor poți și pierde”, a mai povestit prezentatorul emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: