image
Sursa foto: digisport.ro

Martial a plecat de la Man. United pentru a fi alături de superba sa parteneră: Mourinho, nemulțumit de mișcare

Anthony Martial s-a pus rău cu Jose Mourinho. Atacantul a plecat din turneul pe care Manchester United îl are în Statele Unite ale Americii, preferând să stea în acest weekend cu partenera sa, Melanie Da Cruz Pires, care tocmai a dat naștere celui de-al treilea copil al internaționalului francez.

Astfel, francezul a fost certat de Mourinho, deși antrenorul a admis că nu s-a putut opune la o astfel de cerință a atacantului, deși nu i-a picat bine. "Am aflat în urmă cu două sau trei zile că Martial va zbura la Paris, atunci când mi-a spus. Când e vorba de probleme personale, trebuie analizată modalitatea corectă, mai ales atunci când cineva va deveni tată. Martial devine tată, iar el a decis că e foarte important pentru el, nimeni nu are dreptul de a-l opri. Însă acum ar trebui să fie aici, dar nu e", a spus Mourinho.

Anthony Martial, care mai are doi copii din căsătoria precedentă, formează un cuplu cu Melanie Da Cruz Pires, un cunoscut om de televiziune în Franța. Melanie, în vârstă de 26 de ani, a devenit celebră pentru Reality Show-ul Secret Story.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: