Breaking News

image
Sursa foto: dailymail.co.uk

VIDEO: Trei femei din Sydney s-au luat la bătaie pentru hârtie igienică, din cauza isteriei create de coronavirus

Două femei din Australia au fost puse sub acuzare, după ce s-au bătut cu o a treia persoană pentru sulurile de hârtie igienică, potrivit NBC News. Cele două urmează să apară în fața judecătorilor pe 28 aprilie.

Potrivit sursei citate, marile lanțuri de magazine din Australia au limitat cumpărăturile de hârtie igienică la un bax de persoană. Isteria hârtiei igienice a luat amploare în Australia în ciuda apelului făcut de premier.

Săptămâna trecută, pe toate rețelele sociale au apărut imagini cu rafturile goale ale supermarketurilor din toată țara. Un supermarket din Epping, lângă Sydney, a fost obligat să aplice o limită de un pachet de hârtie igienică pe client.

În același timp, producătorii de hârtie igienică au anunțat că vor accelera ritmul de fabricație. Ba mai mult, un ziar australian a adăugat opt pagini goale pentru a fi folosite pe post de hârtie igienică după ce teama de coronavirus i-a făcut pe oameni să consume stocurile magazinelor.

Problema hârtiei igienice nu există doar în Australia - situații asemănătoare se înregistrează și în Singapore, Japonia sau Hong Kong. Luna trecută, tâlhari înarmați au furat paleți întregi cu hartie igienică în Hong Kong. Între timp, și în SUA au crescut foarte mult vânzările la acest produs.

Citeşte mai mult despre

comentarii: