image
Sursa foto: partidulsor.md

În satele Stolniceni și Miciurin au fost deschise terenuri de joacă pentru copii în cadrul unui proiect al partidului „ȘOR”

La o lună de la lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, o inițiativă a deputatului Ilan Șor, echipa și primarii formațiunii au amenajat și inaugurat 16 terenuri de joacă în localitățile rurale din diverse raioane ale țării. Alte două terenuri de joacă au fost deschise, recent, în satele Stolniceni din raionul Edineț și Miciurin din raionul Drochia. Potrivit proiectului, până la sfârșitul anului vor fi amenajate terenuri de joacă pentru copii în toate localitățile conduse reprezentanți ai echipei Șor.

„Terenurile de joacă pe care le inaugurăm sunt un cadou făcut copiilor în preajma noului an școlar. 2020 este un an complicat și noi înțelegem cât de important este să-i facem mai fericiți pe copiii noștri. Fiecare teren de joacă, fiecare proiect de iluminat stradal, fiecare drum renovat reprezintă un pas făcut către obiectivul strategic al echipei noastre – cel de a renaște toată țara”, a declarat Ilan Șor, în adresarea sa către locuitorii satelor Stolniceni și Miciurin.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi, a dat asigurări că Stolniceni va deveni un exemplu de dezvoltare rurală în raionul Edineț.

„În anii de mandat ai primarului echipei noastre, satul Stolniceni va deveni un exemplu și model pentru tot raionul Edineț. Toate primăriile care sunt conduse de exponenții echipei lui Ilan Șor”, a spus Vitalie Balinschi.

„Prin amenajarea acestui teren de joacă echipa noastră a demonstrat că îi pasă de copii, de viitorul nostru”, a spus primarul de Stolniceni, Lupașco Serghei.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a terenului de joacă la Miciurin, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov, a declarat: „În satul Miciurin terenul de joacă este un prim proiect al echipei noastre. Vor urma și altele, dar este important să ne susținem reciproc.”

Deputata Reghina Apostolova a spus la Miciurin că multe proiecte ale echipei lui Ilan Șor de la Orhei sunt deja preluate și implementate în alte localități.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie curent. Acesta prevede amenajarea terenurilor de joacă în fiecare localitate condusă de primari din partea Partidului ȘOR. Până acum au fost construite și inaugurate 16 terenuri de joacă pentru copii.

P.

comentarii: