image
Sursa foto: Getty Images

Cel mai scump fotbalist de la Tottenham a spus că nu mai lucrează în viaţa lui cu Mourinho

Barcelona este gata să-l aducă pe Tanguy Ndombele de la Tottenham în următoarea perioadă de mercato - spaniolii vor să profite la maximum de situația delicată a mijlocașului francez la gruparea londoneză.

Ndombele a declarat că nu mai vrea deloc să lucreze cu Jose Mourinho, o afirmație care dovedește că ruptura este iremediabilă. Cel mai scump transfer din istoria lui Spurs exclude orice reconciliere cu The Special One după ce a fost din nou lăsat pe banca de rezerve, chiar dacă acum portughezul poate efectua 5 schimbări pe meci.

"Lumea crede că dacă ai la dispoziție 5 schimbări trebuie să le faci pe toate! Nu e adevărat! Ai doar posibilitatea să le faci! Nu e vorba de Ndombele, eu iau cele mai bune decizii pentru echipa mea.

Nu pot începe cu 12 sau 13 jucători, a venit justificarea lui Jose Mourinho," faimos pentru conflictele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu jucători importanți de sub comanda sa, precum Iker Casillas, Paul Pogba sau Mohamed Salah.

Tanguy Ndombele a fost adus vara trecută de la Lyon pentru 75 de milioane de euro, iar Tottenham nu vrea să-l cedeze în pierdere. Nici Barcelona nu vrea să dea bani pentru jucătorul de 23 de ani, considerat un talent imens, și a propus doi jucători la schimb.

Jose Mourinho are de ales între Philippe Coutinho și Nelson Semedo, jucători la care catalanii renunță și pentru a respecta restricțiile bugetare impuse de fair-play-ul financiar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: