image
Sursa foto: Instagram

Bayern Munchen i-a stabilit prețul lui Lewandowski! Suma este departe de oferta pe care a făcut-o Barcelona

Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski (33 de ani), susține că există un acord total între atacantul polonez și FC Barcelona, însă mai trebuie la punct un detaliu esențial: suma de transfer pe care o va primi Bayern Munchen.

În urmă cu câteva zile, presa din Spania a anunțat că Barcelona a înaintat o primă ofertă oficială către Bayern Munchen, de 32 de milioane de euro, însă propunerea nu a fost pe placul bavarezilor. Campioana din Bundesliga solicită mult mai mulți bani în schimbul golgheterului său.

Astfel, potrivit Marca, Bayern nici nu se gândește să-l lase pe Lewandowski să plece la Barcelona pentru mai puțin de 50 de milioane de euro, chiar dacă în vara anului 2023 l-ar putea pierde gratis.

În acest moment, Barcelona este dispusă să ofere maximum 40 de milioane de euro, cu bonusuri incluse. Deocamdată, transferul pare să fi intrat în impas și rămâne de văzut care parte va face un compromis pentru ca afacerea să se materializeze.

Potrivit Fichajes.com, Luka Jovic a intrat în atenția celor de la Bayern Munchen, iar oficialii clubului îl consideră un înlocuitor potrivit pentru Robert Lewandowski. Atacantul în vârstă de 24 de ani al lui Real Madrid a jucat însă extrem de puțin în actualul sezon și a reușit să marcheze un singur gol în cele 17 meciuri disputate.

Luka Jovic a fost transferat în vara anului 2019 de la Eintracht Frankfurt, pentru 60 de milioane de euro. Sârbul era pe val înaintea transferului în Spania, însă odată ce a ajuns pe "Bernabeu" a fost de nerecunoscut.

Citeşte mai mult despre

comentarii: