image
Sursa foto: fc-sheriff.com

Jackpot pentru Sheriff! Suma importantă de bani care intră în conturile campioanei Moldovei

Sheriff Tiaspol s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a trecut de Alashkert (Armenia), scor 0-1, în tur, respectiv 3-1 în retur.

Formația lui Iuri Vernidub are asigurată acum prezența în grupele Conference League, a treia competiție valorică. Chiar dacă va fi eliminată în turul 3 preliminar al UCL, iar apoi în play-off-ul Europa League, Sheriff va avea posibilitatea de a juca până în decembrie în noua competiție europeană.

Grație acestui parcurs, Sheriff are asigurat un premiu de 3 milioane de euro, oferit pentru calificarea în grupele Conference League. În plus, în noua competiție europeană, o victorie în grupe este răsplătită cu 500.000 de euro, iar o remiză cu 166.000 de euro.

Campioana Moldovei are șanse să ajungă și în grupele Europa League, unde ar încasa din partea UEFA aproximativ 3,6 milioane de euro. În cazul în care va reuși minunea și va ajunge în grupele Champions League, Sheriff va avea asigurată suma de 15,6 milioane de euro. Până acum nici o echipă din Moldova nu a evoluat în grupele celei mai importante conpetiții inter-cluburi din lume.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: