image
Sursa foto: mediafax.ro

Actriţa Meryl Streep a devenit bunică

Artista americană Meryl Streep a devenit bunică, actriţa Mamie Gummer, fiica sa şi a sculptorului Don Gummer, dând naştere unui băieţel.

Informaţia a fost confirmată de agentul actriţei în vârstă de 35 de ani, pentru site-ul american US Weekly.

Mamie Gummer s-a logodit în august 2018 cu producătorul de film Mehar Sethi, scrie mediafax.ro.

În afară de Mamie, Meryl Streep şi sculptorul Don Gummer, căsătoriţi din 1978, mai au trei copii, muzicianul Henry Gummer, în vârstă de 39 de ani, actriţa Grace Gummer, în vârstă de 32 de ani, şi modelul Louisa Gummer, în vârstă de 27 de ani.

Mamie Gummer a apărut în seriale precum "Emily Owens, M.D.", "The Good Wife", dar şi în filme ca "Evening" (2007), "Side Effects" (2013), "Cake" (2014), "Ricki and the Flash" (2015).

Meryl Streep, născută în 1949, a câştigat în 2012 premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat de Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din "Kramer contra Kramer" şi "Alegerea Sophiei". Cu filme precum "Vânătorul de cerbi", "Podurile din Madison County" şi "Julie şi Julia", Meryl Streep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: