image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase: Moldova este sub asediu! Nu stați acasă, ieșiți la vot! // VIDEO

Informația parvenită din circumscripții atestă fraudarea masivă a alegerilor parlamentare, atenționează blocul ACUM Platforma DA și PAS.

„Caruselul”, transportarea masivă a transnistrenilor la secțiile de vot contra plată, aducerea organizată a votanților pentru PD contra plată, coruperea masivă, reședințele provizorii făcute în februarie cu sutele – sunt mai multe încălcări atestate.

De exemplu, în circumscripția nr.33 oameni din alte circumscripții sunt aduși să voteze pe liste suplimentare. Andrei Năstase a comentat fraudarea pe o rețea de socializare și a făcut un live de la fața locului.

„Moldova este astăzi sub asediul celor care organizează cea mai mare operațiune de fraudare a votului popular care a fost organizată vreodată în Republica Moldova. Presa independentă a semnalat această operațiune de amploare încă de la primele ore ale dimineții. Mii de oameni sunt aduși cu autocarele și microbuzele din Transnistria și sunt recompensați cu câte 20$ pentru a vota multiplu, în favoarea mafioților și criminalilor. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care diaspora noastră este împiedicată să voteze. Se urmărește anexarea Moldovei fostului spațiu sovietic, iar fraudarea prin care se urmărește legitimizarea dictaturii și criminalilor care stăpânesc astăzi Moldova se află în plină desfășurare”, a comentat Andrei Năstase.

„Chișinăul este inima și sufletul Moldovei, iar oamenii orașului sunt cei mai deșteptați oameni din țară. Am demonstrat în 2018 că SE POATE. Că putem câștiga. Am ieșit masiv la vot și am învins propaganda, manipularea, minciuna. Vă îndemn să ieșiți la vot! Vă îndemn să susținem cu toții democrația care este astăzi în mare pericol. Putem câștiga! Putem vota mai mult decât pot ei fura! Nu stați în case, ieșiți la vot cu cei dragi, cu cei pe care-i iubiți și oferiți Chișinăului și Moldovei un viitor alături de Uniunea Europeană. Oferiți viitoarelor generații motive pentru a nu mai pleca din țară. Ieșiți la vot și scăpăm de ei! Ieșiți la vot și terminăm o dată cu ei! Ieșiți la vot! Astăzi este ziua în care ne facem singuri dreptate!”,a adăugat liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: