image
Sursa foto: gazzetta.it

Juventus, aproape de încă o super-lovitură: După Ronaldo, bianconerii vor să aducă un alt jucător de clasă mondială

Cristiano Ronaldo a declarat după ce a semnat cu Juventus că a venit la Torino pentru a câștiga UEFA Champions League. Și șefii bianconerilor fac tot posibilul pentru a construi o echipă de temut. Spaniolii de la As anunță că piemontezii se află în negocieri cu Diego Godin.

Fundașul de 32 de ani al lui Atletico e ademenit cu un contract întins pe trei sezoane, dar și cu un salariu stagional de 4.5 milioane de euro. Pentru a avea un cuplu de fundași centrali Chiellini - Godin, Juve ar trebui să achite clauza de reziliere a uruguayanului, în valoare de 20 de milioane de euro.

Godin este una din figurile emblematice ale echipei lui Diego Simeone și unul dintre căpitanii clubului de pe Metropolitano. Chiar și așa, e greu de crezut că în viitor sud-americanul va mai primi o ofertă asemănătoare, astfel că sunt șanse mari ca Diego să forțeze plecarea la Juventus.

"Când vorbim de fundaşii centrali, se spune că Ramos e cel mai bun din lume. Eu zic că Godin este un star. El se apără bine şi încrie şi goluri", a declarat de curând Maradona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: