image
Sursa foto: Getty Images

Lana del Rey şi-a anulat turneul în Europa după ce şi-a pierdut „complet vocea”

Cântăreaţa americană Lana del Rey şi-a anulat joi turneul prin Europa în urma unei afecţiuni care a făcut-o să-şi piardă "complet vocea" şi din cauza căreia trebuie să se retragă de pe scenă şi să respecte o pauză de cel puţin patru săptămâni, relatează EFE.

„Regret să-i dezamăgesc pe toţi chiar în ultimul moment, dar această boală m-a luat prin surprindere şi mi-am pierdut complet vocea pentru cântat. Medicul mi-a recomandat deocamdată o pauză de patru săptămâni. Urăsc să vă dezamăgesc, dar trebuie să mă fac bine. Cu drag, Lana", a scris artista într-un comunicat, difuzat chiar în ziua în care trebuia să susţină primul său concert la Amsterdam.

Postul britanic BBC a fost primul care a dat ştirea după ce sala în care Lana del Rey trebuia să cânte la Londra a anunţat anularea spectacolului.

Cântăreaţa care nu a fost activă zilele acestea pe reţelele de socializare nu a oferit alte detalii sau informaţii despre afecţiunea de care suferă.

Lana del Rey s-a numărat printre candidatele favorite la ediţia de anul acesta a premiilor Grammy, împreună cu Billie Eilish, Lizzo, sau Ariana Grande, care au urcat pe scenă pentru a cânta live, în timp ce ea le-a urmărit din sală alături de public .

În turneul său european, interpreta pieselor '"Video Games" sau "Born to Die" urma să cânte în oraşe ca Berlin, Koln, Paris, Londra, Manchester şi Glasgow.

Partea americană a turneului său a inclus un concert la Hollywood Bowl alături de Chris Isaak, Weyes Blood, Sean Lennon, fiul lui John Lenon şi Adam Cohen, fiul lui Leonard Cohen. Del Rey are programată vara aceasta participarea la mai multe festivaluri importante, inclusiv la Coachella în aprilie, date rămase deocamdată nemodificate.

Cel mai recent album al cântăreţei, "Norman Fucking Rockwell!", pe lângă nominalizarea la premiile Grammy, a primit şi laudele criticilor şi s-a situat pe lista preferinţelor unor medii ca Pitchfork, The Guardian sau The Washington Post

Noutăţile partenerilor

comentarii: