image
Sursa foto: Jurnal.md

Mesaj către deputații PD, PSRM și Șor: Să te afli în așteptare și să primești și salariu înseamnă să ai obraz gros de tot

Deputatul blocului ACUM Platforma DA și PAS, Inga Grigoriu, îi acuză pe legislatorii din fracțiunile PSRM, PD și cei din Partidul Șor pentru faptul că nu se prezintă la locul de muncă și nu-și fac datoria, dar în schimb își încasează salariile.

„Și astăzi a trebuit să dau raportul în fața oamenilor pentru ceilalți 75 aleși ai poporului care nu vin la lucru. Nici eu nu pot înțelege unde sunt ceilalți și cu ce anume ei se ocupă în tot acest timp. Să te afli în expectativă și să mai și primești salariu înseamnă să ai obrazul gros, dar gros de tot. Înseamnă să dai cu piciorul în votul alegătorului tău, creionându-i pretexte în care nici ei, cei aleși, măcar nu cred”, a menționat Inga Grigoriu.

În același timp, Inga Grigoriu afirmă că deputații din blocul politic ACUM Platforma DA și PAS sunt în activitate permanentă.

„Fie că venim cu diverse inițiative legislative în Parlament, fie că ne informăm cu privire la modul cum sunt gestionați banii publici, solicitând informații de la funcționarii de stat, fie că suntem în audiența cetățenilor, în teritoriu, fie că facem investigații pe cont propriu, fie că ne implicăm și în cazurile ce țin de competențele aleșilor locali sau angajaților diverselor întreprinderi de stat, luând atitudine, căutând soluții cu puținele pârghii ce le avem la această etapă”, a precizat legislatoarea din blocul ACUM.

„În același timp, vreau să vă spun că lucrurile pe care le descoperim prin prisma mandatului oferit de voi nu aveam cum să le cunoaștem anterior. Totul era ascuns de noi, astfel încât să renunțăm din start. Acest timp nu îl pierdem în zădar. Acest timp nouă ne este dat. Data viitoare nu mai putem greși. Îi avem pe ambii vecini drept exemplu”, a mai spus Inga Grigoriu.

Amintim că, deputații noi aleși nu s-au mai întrunit în ședință plenară de la ședința de constituire a noului legislativ din 21 martie, aceasta fiind suspendată pe o perioadă nedeterminată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: