image
Sursa foto: Profimedia

A cincea echipă contactată de impresarul lui Cristiano Ronaldo, după ce și Atletico a refuzat transferul său

Cristiano Ronaldo (37 de ani) caută să plece în continuare de la Manchester United, deși conducerea clubului i-a transmis clar că nu este de vânzare în această vară.

Până când fotbalistul va ajunge la un numitor comun cu echipa sa, impresarul Jorge Mendes continuă să discute cu cluburi importante din Europa, cu condiția ca acestea să evolueze în Champions League, competiția preferată a lui CR7.

După ce PSG, Bayern și Chelsea i-au spus "nu" portughezului, Atletico a refuzat și ea ideea de a-l avea pe Ronaldo în echipă din sezonul următor.

Astfel, Mendes a luat legătura săptămâna aceasta și cu cei de la Napoli. Clubul pregătit de Luciano Spalletti a încercat să dea o lovitură uriașă pe piața de transferuri vara aceasta, dar nu l-a putut lua pe Paulo Dybala, ajuns în cele din urmă la AS Roma.

Cum Napoli încă dorește să aducă un jucător important de atac, Mendes le-a propus italienilor varianta de a-l cumpăra de la Manchester United.

Pe lângă refuzul "diavolilor roșii" de a renunța la el, o altă problemă legată de transferul lui Ronaldo la Napoli este faptul că italienii ar trebui să renunțe la câțiva jucători pentru a-i putea plăti salariul lusitanului.

Cristiano Ronaldo are un salariu anual de aproximativ 30 de milioane de euro la Manchester United.

Deocamdată, nicio echipă din Europa nu și-a manifestat dorința de a-l transfera pe portughez.

Ronaldo a revenit la Manchester United în august 2021. Starul portughez are în palmares cinci trofee UEFA Champions League, patru cu Real Madrid și unul cu Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: