image
Sursa foto: Profimedia

Titlul de golgheter al Cupei Mondiale 2022 poate fi decis în marea finală! Așa arată clasamentul

Cupa Mondială 2022 a ajuns în ultimul act, iar Argentina și Franța vor lupta pentru marele trofeu.

În finala de duminică, de la ora 17:00, se va decide, foarte probabil, și câștigătorul titlului de golgheter al competiției. Înaintea ultimelor două meciuri, Lionel Messi și Kylian Mbappe conduc clasamentul, cu câte cinci goluri.

Cei doi nu sunt, însă, singurii jucători care vor evolua în finală cu șanse la titlul de golgheter, pentru că pe treapta a doua a podiumului se află Julian Alvarez și Olivier Giroud, cu câte patru goluri.

Clasamentul golgheterilor, înaintea finalei Cupei Mondiale:

Lionel Messi, Kylian Mbappe - cinci goluri

Julian Alvarez, Olivier Giroud - patru goluri

Goncalo Ramos, Alvaro Morata, Marcus Rashford, Enner Valencia, Bukayo Saka, Richarlison, Cody Gakpo - trei goluri

Bruno Fernandes, Harry Kane, Niklas Fullkrug, Vincent Aboubakar, Mehdi Taremi, Neymar, Robert Lewandowski, Wout Weghorst, Rafael Leao, Kai Havertz, Giorgian de Arrascaeta, Ritsu Doan, Ferran Torres, Mohammed Kudus, Aleksandar Mitrovic, Salem Al-Dawsari, Cho Gue-sung, Breel Embolo, Andrej Kramaric, Youssef En-Nesyri - două goluri

În funcție de rezultatul finalei Argentina - Franța se va decide, foarte probabil, și cine va fi desemnat cel mai bun jucător al acestui turneu final.

Acum, favorit este Lionel Messi, însă o finală ”mare” făcută de Kylian Mbappe poate cântări decisiv în favoarea francezului, chiar dacă nu a ”strălucit” cu Anglia și Maroc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: