image
Sursa foto: Profimedia

După Bayern și PSG, alt club mare s-a retras din cursa pentru Cristiano Ronaldo

După ce le-a cerut șefilor de la Manchester United să-l lase să plece, Cristiano Ronaldo a și primit acceptul, iar lumea fotbalului se aștepta să fie "coadă" de oferte.

Numai că granzii care și-au arătat interesul pentru starul portughez s-au retras pe rând. Ultima echipă care i-a "închis ușa" atacantului de 37 de ani este Chelsea.

Potrivit presei britanice, antrenorul Thomas Tuchel a discutat cu noul patron, Todd Boehly, iar amândoi au convenit că aducerea lui Ronaldo nu este oportună.

Astfel, agentul Jorge Mendes, cel care se ocupă de soarta lui Ronaldo, are o misiune dificilă pentru că trebuie să-i caute echipă în continuare, numai că nu orice club și-l permite pe starul portughez, mai ales din cauza salariului.

Înainte de interesul lui Chelsea, Jorge Mendes l-a propus pe Ronaldo și la Bayern, AS Roma, Napoli sau PSG, însă niciuna dintre acestea nu îl vor cumpăra.

Cristiano Ronaldo mai are un an din contractul cu Manchester United, însă deși noul antrenor Erik ten Hag i-a spus că poate rămâne, el dorește să plece acum.

Motivul principal este ratarea calificării în grupele Champions League.

Potrivit presei spaniole, Ronaldo mai are acum o ofertă, dar una destul de exotică, din Arabia Saudită, care l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Cristiano Ronaldo are un salariu anual de aproximativ 30 de milioane de euro la Manchester United.

Pentru un contract pe doi ani în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo ar urma să încaseze 250 de milioane de euro (125 de milioane de euro pe sezon), anunță TVI și CNN Portugalia.

Manchester United ar urma să primească 30 de milioane de euro pentru acest transfer, iar alte 20 de milioane de euro ar merge către intermediari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: