image
Sursa foto: Profimedia

E gata! Manchester United și-a găsit antrenor. Când va semna cu "diavolii"

Erik ten Hag (52 de ani) urmează să fie noul antrenor principal al celor de la Manchester United și o să o părăsească pe Ajax la finalul stagiunii.

Olandezul o să îl înlocuiască pe Ralf Rangnick, care va ocupa postul de director sportiv la gruparea de pe Old Trafford.

Manchester United caută de mai mulți ani un urmaș pentru Sir Alex Ferguson, însă niciunul dintre tehnicienii care au venit la trupa de pe Old Trafford nu a reușit să se ridice la standardele impuse de tehnicianul scoțian.

Acum, se pare că negocierile cu Erik ten Hag se apropie de final, iar ultimele ore au fost cu adevărat decisive în privința unei înțelegeri. ESPN anunță că olandezul o să semneze zilele viitoare contractul cu Manchester United.

Pe lista "diavolilor" au mai fost și Mauricio Pochettino, iar în ultimul timp apăruse și varianta Thomas Tuchel, însă o întâlnire a conducătorilor lui United cu Ten Hag care a avut loc săptămânile trecute se pare că a fost momentul decisiv în alegerea olandezului.

Înainte să o pregătească pe Ajax, Ten Hag a fost antrenorul formației secunde al lui Bayern Munchen și a colaborat cu Pep Guardiola, atunci principal la prima formație a bavarezilor. Ibericul le-a recomandat nemților să-l aibă în vedere pe Ten Hag pentru viitor și l-a lăudat cu fiecare ocazie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: