image
Sursa foto: proimobil

Reparații individuale de la dezvoltator

Acum, potențialii cumpărători de apartamente din complexele ICAM și OASIS vor putea discuta în prealabil despre designul interior, vor selecta personal materialele de construcție care ar vrea să fie utilizate și vor alege mobilierul pe care și-l doresc.

Apartamentele renovate și mobilate câștigă tot mai multă popularitate în rândul cumpărătorilor. E și logic, cine nu ar vrea să se mute direct într-o locuință cu finisaj făcut și dotată cu toate cele necesare pentru trai!?

Soluțiile propuse și lansate de dezvoltatori vă ajută să economisiți bani. Or, resursele financiare cheltuite pentru mobilarea locuinței pot fi incluse în prețul apartamentului. Asta înseamnă că mobilierul poate fi achiziționat folosind un credit ipotecar la o rată mai mică, (nu unul de consum). În plus, costul mobilierului este mai mic grație faptului că dezvoltatorul îl cumpără de la producători în condiții mai favorabile.

Mai mult decât atât, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aspectul apartamentului. Încă din etapa de construcție, potențialul client își va putea alege designul care îi place, materialele de construcție, electrocasnicele încorporate și mobilierul.

Prin achiziționarea apartamentelor în complexele ICAM și OASIS, aveți posibilitatea să economisiți mai mult alegând ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră.

Noutăţile partenerilor

comentarii: