image
Sursa foto: border.gov.md

Un automobil de lux căutat de autoritățile polone, depistat la Vama Leușeni în timp ce era condus de un chișinăuian

Un bărbat din capitală a rămas fără automobilul de model Mercedes S 500, după ce s-a depistat că automobilul este dat în cautare internațională ca fiind furat pe teritoriul Poloniei. Până la elucidarea circumstanțelor și identificării adevăratului proprietar, vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni.

Pe data de 1 august pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat un Mercedes S 500, fabricat în anul 2018 și înmatriculat în Polonia.

Acesta era condus de un moldovean în vârstă de 34 de ani. În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date. Conform informațiilor O.I.P.C. INTERPOL autoturismul era dat în căutare internațională de autoritățile polone.

border.gov.mdborder.gov.md

La audieri, cetățeanul nu a putut explica cele depistate, precizând că revenise recent în țară și nu a întâmpinat impedimente la trecerea frontierei de stat. În circumstanțele date, persoana a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Cazul este în continuare cercetat de către polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST.

Noutăţile partenerilor

comentarii: