image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson, despre tratamentul care i-a salvat viața, făcut și de Ronaldo

Mike Tyson (53 de ani), fost campion mondial al greilor la box, a anunțat că intenționează să revină în ring în scopuri caritabile, precizând că se află într-o formă extraordinară.

Totuși, fostul pugilist a trecut prin momente dificile din punct de vedere al sănătății și a vorbit deschis despre două metode care i-au salvat viața.

Mike Tyson, care ar fi cântărit peste 170 de kilograme la un moment dat, a recunoscut că a avut probleme mari din această cauză și a fost aproape să moară, însă dieta vegană l-a ajutat să depășească aceaste dificultăți.

"Aveam tensiunea arterială crescută, aveam și artrită și am fost aproape de moarte. Faptul că am devenit vegan m-a ajutat să elimin toate aceste probleme din viața mea.

Am slăbit mult, peste 45 de kilograme, iar asta mi-a schimbat viața", a declarat Tyson, citat de Marca.

O altă metodă prin care americanul a reușit să revină în formă și să se simtă excelent este tratamentul cu celule stem, după cum a anunțat chiar Tyson.

El a povestit cum a decurs tratamentul urmat și de alți sportivi și care au fost efectele acestuia asupra corpului.

"Mi-au luat sânge și era roșu, iar când l-au reintrodus a devenit aproape transparent. Aproape că puteam vedea prin sângele care a fost introdus. De atunci a fost puțin ciudat, dar mă simt foarte bine acum", a mai spus Tyson.

Mike Tyson a anunțat, în urmă cu o lună, că se antrenează din nou și că își dorește să reintre în formă pentru a putea reveni în ringul de box.

Ultima luptă ca profesionist a lui Tyson a avut loc în 2005, când fostul campion mondial la categoria grea a pierdut în fața lui Kevin McBride. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 53 de ani, fostul pugilist i-a surprins pe fani și a explicat că vrea să lupte din nou, pentru a strânge bani pentru caritate.

"Am început să mă pregătesc săptămâna trecută. A fost dificil, corpul meu e stors de energie și am o febră musculară foarte puternică. Am făcut antrenament, am încercat să revin în ring. Cred că voi fi capabil să lupt în cadrul unor evenimente caritabile, trebuie să îmi reintru în formă.

Vreau să merg la sală pentru a putea să boxez trei sau patru runde. Vreau să strâng niște bani la evenimentele acestea caritabile, vreau să îi ajut pe cei care se confruntă cu probleme legate de droguri sau pe cei care au ajuns oamenii străzilor", a explicat Mike Tyson, în luna aprilie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: