image
Sursa foto: Instagram

Cum a reacționat Georgina Rodriguez după ce Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Cupei Mondiale

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat în victoria Portugaliei cu Ghana, scor 3-2, și a intrat în istoria Cupei Mondiale.

Datorită reușitei din meciul cu Ghana, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care înscrie la cinci Cupe Mondiale consecutive, un nou record pentru o cariera portughezului.

După reușita din meciul cu Ghana și noua bornă atinsă în carieră, Georgina Rodriguez, partenera de viață a lusitanului, a reacționat în mediul online.

Aceasta a postat un scurt mesaj pe rețelele sociale, alături de o fotografie cu Cristiano Ronaldo din meciul cu Ghana: ”Haide, campionule”, a reacționat Georgina Rodriguez, pe Instagram, după ce starul portughez a intrat în istoria Cupei Mondiale.

A fost reușita cu numărul 8 la turneele finale pentru Ronaldo, în 18 partide, la care se mai adaugă și două pase decisive. Pus pe liber de Manchester United, Ronaldo a beneficiat în continuare de încrederea conaționalilor săi. CR7 a purtat banderola de căpitan și a izbucnit în lacrimi în timpul intonării imnului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: