image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură de proporții! Lukaku se cere la Juventus, lângă Ronaldo

Romelu Lukaku vrea să joace în Italia și nu se ferește să o spună. O posibilă destinație de transfer ar putea fi Juventus Torino, acolo unde ar fi coleg cu Cristiano Ronaldo, omul pe care îl apreciază cel mai mult de la campioana din Serie A din ultimii 7 ani.

"E cel mai bun jucător!", spune despre starul portughez cel mai bun marcator al lui Manchester United, din momentul în care s-a transferat pe Old Trafford pentru cea mai mare sumă plătită vreodată de "diavoli" pentru un atacant.

Înaintea duelului cu Juventus, din UEFA Champions League, belgianul a mărturisit că ar vrea să joace în Italia și a lăudat fără rețineri campioana ultimelor sezoane din Serie A.

"Să joc în Italia? De ce nu? Sper să o fac, într-o zi", a răspuns Romelu Lukaku, atunci când a fost întrebat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport dacă și-ar dori să ajungă în Serie A. Apoi, în așteptarea meciului Manchester United - Juventus Torino, belgianul a avut numai cuvinte de laudă pentru "Bătrâna Doamnă".

"E una dintre cele mai bune echipe din Europa. Au un proiect extraordinar, un antrenor foarte bun și jucători extraordinari pe toate pozițiile. Nu se opresc niciodată, în fiecare an vor să fie și mai puternici.

Cristiano Ronaldo e cel mai bun jucător, dar trebuie mare atenție și la ceilalți: Dybala e deja foarte puternic și e în creștere, iar eu am o slăbiciune: îmi place la nebunie Douglas Costa", a mai spus atacantul Belgiei.

Cu 31 de goluri în 62 de meciuri în toate competițiile la Manchester United, Romelu Lukaku (25 de ani) este cel mai prolific atacant al lui Mourinho pe Old Trafford. Fratele lui, Jordan, joacă de peste doi ani în Italia, la Lazio și cu siguranță i-a vorbit în termeni laudativi despre "Il Calcio".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: