image
Sursa foto: Facebook @GoodMorningAmerica

Însărcinată în 9 luni a câştigat un pariu "nebun"! Timpul extraordinar scos într-o cursă de 1,6 kilometri

Americanca Makena Myler a pus pariu cu soţul său că poate alerga o milă în mai puţin de 8 minute. Nu numai că sportiva însărcinată în nouă luni a avut câştig de cauză, dar a reuşit să străbată distanţa de circa 1,6 kimometri în doar 5 minute şi 25 de secunde!

Adică doar cu un minut şi 12 secunde mai mult decât recordul mondial feminin!

Makena, 28 de ani, a alergat pe pista de atletism a unui stadion din Los Angeles, California. Sportivă care visează să reprezinte SUA la Jocurile Olimpice, tânăra a scos un timp extraodinar în cursa pe care a alergat-o cu aprobarea a doi medici.

"Cred că sarcina este un lucru frumos şi nu este o accidentare sau o boală. În primele trei luni nu am crescut în greutate, dar mă simţeam epuizată şi probabil că alergam mai încet decât acum", a declarat Makena pentru Good Morning America.

Sifan Hassan, alergătoare olandeză cu origini africane, a stabilit în iulie 2019 noul record mondial pe distanţa de o mila: 4:12:33.

Ea continuă să se antreneze de cinci sau şase ori pe săptămână chiar şi după ce a rămas însărcinată. medicul care se ocupă de supravegherea sa i-a spus că poate face absolut tot ce făcea înainte să rămână însărcinată, atâta vreme cât activitatea nu-i provoacă nicio durere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: