image
Sursa foto: jurnaltv.md

Povestea tenorului italian care și-a lăsat țara și a venit la Chișinău, la aleasa inimii

În luna februarie, luna iubirii, Jurnal TV umează tradiția și lansează o nouă ediție a campaniei „Păstrați iubirea, păstrați”. În acest an, veți vedea istoriile de viață și poveștile de dragoste ale patru cupluri. Este vorba despre oameni care, din dragoste, au renunțat la multe lucruri și s-au mutat cu traiul în Republica Moldova. Astăzi vom cunoaște povestea de dragoste a tenorului italian Simone Frediani, care și-a lăsat țara și a venit la Chișinău, la aleasa inimii - Rodica Picireanu, artistă a Teatrului de Operă și Balet.

Rodica Picireanu și Simone Frediani s-au cunoscut acum șapte ani, ambii fiind într-un turneu în Spania. Ea - prima solistă de operă și regizor la Teatrul Național de Operă și Balet, el - un vestit tenor din Italia, pe atunci.

„Eu fiind și regizor în turneu, eram foarte strictă, trebuia în jumătate de oră să explic toată geografia spectacolului, el era stresat că e atât de puțin timp. Și cred că la început era mai mult stres decât simpatie”, spune Rodica Picireanu, solistă a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Simone a venit la Chișinău pentru că aici era dragostea vieții sale, Rodica. De cinci ani sunt de nedespărțit, fiind un cuplu acasă, la muncă și pe scenă.

„Recent, după spectacol, a venit un spectator străin și zicea: Eu nu înțelegeam ce se întâmplă, vedeam că este o chimie între voi doi, nu poate fi jucat lucru acesta. E prea adevărat, ca să aflu că voi sunteți soț și soție”, povestesc Rodica și Simone.

Se iubesc astăzi mai mult decât ieri și nu așteaptă ziua de mâine, pentru a prețui ceia ce au. Secretul căsniciei lor este dragostea, respectul și răbdarea.

Toate cele patru istorii vor fi publicate pe pagina de Facebook Jurnal TV în data de 20 februarie, după ora 19:00. Premiul mare pentru cuplul care va obține cele mai multe like-uri va fi o călătorie în Veneția. Câștigătorul va fi anunțat pe 24 februarie, de Dragobete.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: