image
Sursa foto: captură video

Viorel Morari spune că a fost urmărit mai multe zile de mașinile CNA și SIS; Reacția SIS

Ex-procurorul Anticorupție, Viorel Morari, a declarat jurnaliștilor că la sfârșitul lunii aprilie ar fi fost filat de mașinile CNA și SIS. „Am înregistrări video când mașinile respective erau în urma automobilului în care aflam eu. Probabil au fost trei sau patru zile, nu pot spune cu siguranță, pentru nu deodată i-am identificat”, a declarat pentru presă Viorel Morari.

Astăzi Serviciul Informații și Securitate a venit cu un comunicat de presă prin care neagă cu vehemență declarațiile făcute de Viorel Morari.

Am observat un automobil de model Hyundai de culoarea albă și unul de model Skoda Rapid de culoare cafenie, care mă urmăreau de ceva timp. Ulterior am documentat și am aflat că acestea aparțin CNA. Un altul aparține Serviciului de Informații și Securitate. Am înregistrări video când mașinile respective erau în urma automobilului în care mă aflam eu. Probabil au fost trei sau patru zile, nu pot spune cu siguranță, pentru că nu deodată i-am identificat”, a declarat pentru presă Viorel Morari.

Astăzi Serviciulului Informații și Securitate a venit cu un comunicat de presă prin care dezminte declarațiile făcute de ex-procurorul Anticorupție, Viorel Morari.

Serviciul de Informaţii şi Securitate neagă cu vehemenţă implicarea sa în urmărirea vizuală a ex-procurorului - șef  al Procuraturii Anticorupție şi face un apel către domnul Morari de a evita insinuările şi supoziţiile. În acest sens, SIS se declară deschis pentru orice discuţie privind situaţia creată pentru a exclude interpretările vădit eronate, lipsite de argumente”, se arată scris în comunicatul emis de SIS.

Amintim că pe 26 aprilie, mai multe redacții de știri din țară au primit o scrisoare prin care este menționat faptul că Morari ar fi favorizat soluționarea mai multor dosare penale. La scurt timp acesta și-a anunțat demisia.

Declarațiile lui Viorel Morari pot fi urmărite aici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: