image
Sursa foto: jurnal.md

Un alt angajat al Parlamentului, confirmat pozitiv cu COVID-19

Un angajat din cabinetul președintelui unei fracțiuni parlamentare a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Un angajat din cabinetul președintelui unei fracțiuni parlamentare a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

Săptămâna trecută un consilier al vicepreședintelui Parlamentului, Vlad Bătrâncea a fost testat pozitiv. „Sunt sănătos și activ, le mulțumesc tuturor binevoitorilor pentru grijă. Nu vă agitați în căutarea subiectelor de senzație ieftine. S-a îmbolnăvit consilierul meu. Îi urez însănătoșire grabnică”, scria pe pagina sa de facebook deputatul PSRM, Vlad Bătrâncea.

Decizia de testare a deputaților și angajaților din cadrul Secretariatului Parlamentului pentru determinarea prezenței virusului „COVID-19” a fost luată după ce un deputat a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a semnat dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților în Parlamentului de legislatura a X-a până la prezentarea rezultatului negativ al testului la COVID -19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: