image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a luat legătura cu Modric, după premiile UEFA. Ce i-a transmis fostului coleg

Obișnuit cu trofeele, Cristiano Ronaldo a ratat premiul pentru cel mai bun jucător al sezonului trecut din UEFA Champions League, care i-a revenit fostului său coleg de la Real Madrid, Luka Modric.

Croatul traversează cel mai bun an al carierei, mai ales după ce a câștigat trofeul pentru cel mai bun jucător al anului 2018, acordat de UEFA, în cadrul galei de la Monaco, dar și premiul pentru cel mai bun jucător de la Campionatul Mondial din Rusia. Cu toate acestea, Ronaldo nu a fost deloc invidios pe fostul său coleg și a ținut să-l felicite.

"Cristiano mi-a trimis un mesaj să mă felicite pentru că am câștigat premiul pentru cel mai bun jucător. Mi-a spus că se bucură pentru mine și că l-am meritat și că așteaptă să ne revedem curând", a spus Modric, câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid.

Fostul coechipier al lui Modric la Real Madrid, Ronaldo a câștigat trofeul pentru cel mai bun atacant, însă a ratat cel mai râvnit trofeu, pe care l-a câștigat în 2016 și 2017. Mai mult, Cristiano Ronaldo nici nu a fost prezent la gala de la Monaco, iar printre motivele absenței se regăsesc și informațiile conform cărora starul portughez îl bănuiește pe Florentino Perez că ar fi făcut presiuni la UEFA pentru ca Modric să fie desemnat cel mai bun jucător al anului. În plus, mijlocașul croat este considerat unul dintre favoriți la câștigarea Balonului de Aur.

Ronaldo și Modric mai concurează și pentru un alt premiu, cel mai bun jucător al anului, care se va decerna pe 24 septembrie, la Londra. Cristiano Ronaldo a primit trofeul la primele două ediţii, în care l-a învins de fiecare dată pe Messi.

Cristiano Ronaldo nu a marcat încă pentru noua sa echipă, Juventus, în trei meciuri oficiale, după ce a făcut istorie în tricoul lui Real Madrid, cu 450 de goluri în 438 de meciuri oficiale.

Juventus l-a cumpărat pe portughezul de 33 de ani, cvintuplu câştigător al "Balonului de Aur", cu 100 de milioane de euro, plus 12 drept bonusuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: